Dag 1: Porsgrunn – Brokelandsheia

Rutebeskrivelse:
RV354 Porsgrunn – Stathelle
E18 Stathelle – Brokelandsheia
Distanse: 61 km

Da er jeg igang med siste etappe. Vi har kjørt bil fra Tønsberg og legger nå ut på veien sørover. I Bamble er pappa sliten. Damesykkelen er tung i de slake oppoverbakkene, så vi bytter på å sykle sykkelen videre. Det går egentlig ganske lett å sykle, men etterhvert er vi sultne, ser på kartet og tenker at vi må sikkert sykle til Tvedestrand før det blir mat. Det viser seg at vi bare behøver å sykle opp nærmeste bakke. Det kjennes forresten veldig fint å sykle gratis igjennom alle bomstasjonene. På Lyngrillen på Brokelandsheiene tar vi en velfortjent middag. Appetitten til Håvard er enorm. Han legger i seg både middag og kake og er fortsatt sulten. Vi overraskes av masse regn og bestemmer oss for å vente til det slutter. Det gjør det ikke og etter 2 timer bestemmer vi oss for å ta bussen tilbake til Porsgrunn og fortsette syklingen imorgen. Superflaks at Norway bussekspress har holdeplass nettopp her. Det ender med at vi nesten ikke har fått en dråpe på oss når vi er tilbake i Porsgrunn.

porsgrunn-brokelandsheia.png

Dette innlegget ble publisert i Nordkapp-Lindesnes 2003/2005, Sykkel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *