Dag 4: Steinkjer – Verdal

Rutebeskrivelse:
E6 Steinkjer – Verdal
Distanse: 32 km

Sjarmøretappen igjen. Nå er det bare å sykle til Røra så har jeg koblet sammen de to tidligere sykkelturene fra Nordkapp til Mo og fra Tønsberg til Røra. Idag var det ennå hetere. Jeg fikk kjempet meg bortover lettsyklet terrenget med noen enkle bakker. Det var nydelig å endelig passere det stedet jeg avsluttet forrige tur i øspøsende regnvær. Jeg innså at strekningen Røra til Verdal hadde jeg faktisk syklet tre ganger nå. Som forrige gang avsluttet jeg med å ta Trønderbanen tilbake til Trondheim, eller nærmere bestemt min egen lokale jernbanestasjon Lerkendal. Det var mye bading langs Trondheimsfjorden idag, så Janny og meg dro på tur til Korsvika straks jeg kom hjem og var der hele dagen lang. Vi tok årets første bad. Det var kaldt men forfriskende.

steinkjer-verdal.png

Dette innlegget ble publisert i Nordkapp-Lindesnes 2003/2005, Sykkel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *