Pris fra Tisip

(Høgskoleavisa i Trøndelag) Morten Flate Paulsen heter den første vinneren av Tisips e-læringspris. Prisen er på 50.000 kroner.

pris_tisip.jpg

Direktør Torleif Hjeltnes overrakte prisen til professor Morten Flate Paulsen under NVU-konferansen i Bergen nylig.

Stiftelsen Tisip har som kjent sitt utspring i Avdeling for informatikk og e-læring ved HiST, og regnes for å være en stor aktør innen e-læringsmiljøet i Norge. Tisip er organisert som en privat fou-stiftelse, og administrerende direktør er Torleif Hjeltnes mens Knut Munkeby er styreleder. Tisip ønsker å stimulere til bruk av e-læring, har opprettet en egen pris for å støtte dette e-læringsmiljøet.
Professor Morten Flate Paulsen ved NKI har i løpet av de siste 20 årene publisert et stort antall bøker, artikler og rapporter om e-læring, både på norsk og engelsk. Priskomiteen mener at Flate Paulsen har gjort et solid forsknings- og utviklingsarbeid innenfor området nettbasert læring.