Smak av sommer

IMAGE_00015.jpg

Vi befinner oss i begynnelsen av mai og da er det så deilig å kunne konstatere at temperaturen er hele 24 grader i skyggen i Trondheim. Værkartet til TV2 satte ny godværsrekord igår med sol på alle stedene i landet untatt Hammerfest som hadde sol med hvite skyer. Marinen i Trondheim (området ved Nidaros domkirke) har vært full av studenter som griller, soler seg og nyter varmen istedet for å sitte inne på en svett lesesal. Det kan hende det vil vise seg på eksamensresultatet … stakkars dem som har skippertak i denne varmen. Bildet ovenfor er fra Solsiden, som er Trondheim sitt svar på Aker Brygge i Oslo eller Brygga i Tønsberg. God sommer folkens!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *