Klagde over hopepinne, hadde tolv spiker i hodet

(VG Nett) En 33 år gammel mann fra Oregon klagde stadig over hopepine og ble innlagt på sykehus. Der oppdaget legene problemet.

Mannen hadde tolv spiker i hodet etter at han prøvde å ta sitt eget liv med en spikerpistol. CNN.com skriver at legere fjernet spikrene ved hjelp av tang og drill. Mannen overlevde. De tolv spikerne var nær hovedarterier i hodet, men hadde ikke gjennomboret noen av dem. Den 33 år gamle mannen skal ha mentale helseproblemer og være suicidal. Han skal ha fortalt at han var høy på metamfetamin da han skjøt de tolv spikrene i hodet. Mannen fortalte først til legene at det hele var en ulykke, men innrømmet senere at han faktisk hadde prøvd å ta livet av seg selv.

Fant ikke spikerne
Da legene ved et lokalt sykehus undersøkte mannen dagen etter selvmordsforsøket fant de ikke spikrene. Røntgenbilder viser at spikrene var opp til fem centimeter lange. Den siste måneden har mannen tilbrakt på en psykiatrisk klinikk. Etter måneden var gått skrev han seg selv ut, mot legenes vilje. Ingen skal ha overlevd noe liknende, sier G. Alexander West, nevrokirurgen som hadde overoppsynet med mannens behandling

Hentet fra VG Nett 22. april 2006

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *