Medlemskap i Den norske turistforening

Hei alle sammen, venner, kollegaer eller andre som føler for å lese litt om livet mitt. Her er mitt aller første innlegg på My Opera, selv om jeg har vært medlem siden 2006. Etter at så mange på jobben har brukt My Opera og demonstrert hvor enkelt det er å legge inn bilder og tekst via mobiltelefonen er jeg blitt gira på å prøve meg. Det hele kulliminerte under en lang skitur i ødemarken sammen med Jostein og Øyvind der mobiltelefonen ble benyttet til dokumentering underveis. Mot slutten av dagen møtte vi også på Mads i skisporet, men han visste selvfølgelig alt allerede for han hadde lest på nettet om turen vår før han dro hjemmefra!

turistforeningen-logo.gifIdag har jeg gjort en ting som jeg håper jeg kommer til å ha glede av og tror jeg ikke kommer til å angre på. Jeg har meldt meg inn i Trondhjems turistforening og Den norske turistforening. Medlemskapet koster 498 kr. Dette gir rabatt på turisthytter i Norge Sverige Finland og Island, mulighet til å ha en standardnøkkel som passer til alle de ubetjente hyttene i Norge, 7 årlige nummer av Fjell og Vidde, rabatt hos bl.a. NSB, endel sportsbutikker, Thon Hotell og en fribillett med NOR-WAY bussekspress. I tillegg støtter man driften av hytter og over 20.000 km merkede turstier.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *