Trådløse Trondheim

dekningskart.gif

Fra og med idag blir Trondheim en av Europas første byer med trådløs internettdekning. Nettet er tilgjengelig for studenter og ansatte ved NTNU, samt ansatte i Trondheim kommune, Sør-Trøndelag fylkeskommune og elever i den videregående skolen. Det er imidlertid planer om at nettet på sikt kan tilbys alle som bor eller befinner seg sentralt i Trondheim. Kartet ovenfor viser sentrum i Trondheim med WiFi-områdene som er trådløse fra 26. september i rødt og det som skal bygges iløpet av høsten i blått. Om du synes dette høres spennende ut, eller har lyst til å prøve ut kan du lese mer på deres offisielle side.

Dette innlegget ble publisert i Data. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *