i-mate JAMin

i-mate_jamin.jpgHer er min nye telefon som jeg nå har prøvd i omtrent en måned og da synes jeg det passer å skrive noen ord om mine erfaringer sålangt. Dette er en Windows Mobile 5.0 basert mobiltelefon og er identisk med Qtek S200. Det er et firma som heter HTC som produserer disse. Telefonen har ikke tastatur, men heller trykkfølsom skjerm, og vekten er 150 gram. Av tilkoblingsmuligheter kan nevnes blåtann, wlan, usb og gsm/gprs/edge. Lagringsplassen på telefonen er ikke allverden, men kan enkelt utvides med et SD minnekort. Foreløpig må jeg si meg veldig fornøyd. Har hatt noen små problemer med wlan, men dette har løst seg med oppdatering av software/os på telefonen. Jeg har også rukket å teste den sammen med blåtann gps og tomtom navigator i bilen. Dette fungerte utmerket bortsett fra at kartene for trondheim ikke alltid er oppdatert med enveiskjøringer etc, men det er jo ikke lett å holde tritt med vegvesenets og kommunens ivrigste byplanleggere. Hvis du er spesielt interessert kan du ta en titt på amobil sin test.

Dette innlegget ble publisert i Data. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *