Offline files

Ønsker du å ha tilgang til hjemmekatalogen din på serveren selv når du ikke er tilkoblet nettet, da er Offline files noe for deg. Dette er en innebygget tjeneste i Windows XP som kan aktiveres for filer og mapper. De vil få et lite symbol ved siden av seg. Du merker ingen forskjell enten du er tilkoblet eller frakoblet nettet. Hjemmekatalogen forblir tilgjengelig uansett. Det kan settes opp til synkronisering f.eks. hver gang du logger på eller av maskinen. Ved synkronisering vil endrede, slettede eller nye filer bli oppdatert, slettet eller overført. Du kan dermed jobbe hjemme uten nettverk og filene oppdateres automatisk når du plugger maskinen inn på jobben. Hvis du synes Offline files i Windows XP er litt treg og ønsker flere funksjoner kan du sjekke ut Network/Unplugged 5.0 fra Mobiliti.

Dette innlegget ble publisert i Data. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *