Humminbird ekkolodd for fiskestang

humminbird.gifSnublet over en ny gadget for folk som har alt. Humminbird presenterer et trådløst ekkolodd som festes rett på fiskestanga! Svingeren kastes ut med fiskestanga på samme måte som en vanlig dupp. Den sender da signaler tilbake til skjermen som igjen gir deg samme informasjon som et vanlig ekkolodd. Fordeler: ideell for meitefiske, ingen montasje, skremmer ikke fisken som med en båt, kommer til på steder der du ikke kommer til med båt som på grunner og i trange farvann, gir deg mulighet til å studere bunnen/dybder før du fisker, ved meitefiske kan du se på skjermen når fisken biter på! Lys i dupp (programmerbart) og skjerm (pulserende) for nattfiske. Les mer på sidene til Humminbird.

Dette innlegget ble publisert i Data. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *