Active Desktop Calendar

Active Desktop Calendar er et genialt program for å holde styr på avtaler og fødselsdager. Programmet ligger som bakgrunn på skrivebordet og ruller igjennom avtalene etterhvert som de blir aktuelle. Gamle avtaler forsvinner automatisk ut av syne og nye avtaler dukker opp nederst på skjermen etterhvert som de nærmer seg. Repeterende hendelser er ikke noe problem. Legg inn fødselsdag og sett årlig repetering, så slipper du legge inn fødselsdag om igjen. Utformingen av programmet er elegant enkelt. Om du ønsker å bruke MS Outlook finnes det mulighet for å synkronisere avtaler mellom disse. Om du vil prøve Active Desktop Calendar kan den lastes ned her.

Dette innlegget ble publisert i Data. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *