Anmelder tysk skandalepresse

(Side2) Norsk-tyske Walter Keim anmelder tysk skandalepresse for det han mener er løgner om lille Marius.

marius.jpg

– Jeg har sendt en seriøs klage til det tyske presserådet, som er en parallell til Pressens faglige utvalg her i Norge, opplyser høyskolelektor Walter Keim (56) til Dagbladet. Keim er tysk statsborger, men har oppholdt seg hele livet i Trondheim. Han reagerer sterkt på hvordan den tyske kulørte pressen skriver om den norske kongefamilien. Begeret rant over for Keim da de skrev om lille Marius. De skal blant annet ha skrevet at han er skjøvet ut i kulda etter at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit fikk en liten datter. Han skal ha følt seg dårlig behandlet da han ikke fikk stå på slottsbalkongen 17. mai, ifølge tyske ukeblader. Han mener tysk presse har løyet om det norske kronprisparet i flere år. Når de nå begynner å lyve om barna, er det på tide å si stopp.

Hentet fra Side2 20. juni 2005

Dette innlegget ble publisert i AITeL. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *