Bomringen i Tønsberg

bomring.jpgJeg deltar for tiden i et nytt webprosjekt. Etableringen av nye bomringer er i ferd med å ta fullstendig overhånd her i landet. Det har nå kommet så langt at selv vanlige sindige mennesker reagerer med forferdelse over utviklingen. Også den vakre hjembyen min Tønsberg har måttet bøye seg for bomringterroren. Les mer på den splitter nye hjemmesiden til Folkeaksjonen for Tønsberg uten bomring. Folkeaksjonens primære mål er full avvikling og fysisk demontering av bomringen rundt Tønsberg. Vi finner oss ikke i at et gigantisk veiprosjekt skal forringe innbyggernes trivsel, ødelegge en historisk by med tunneler eller skade omkringliggende våtmarker.

Dette innlegget ble publisert i Bil. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *