Hval sprakk i storby

(VG Nett) Under transport gjennom en trafikkert bygate, eksploderte den 60 tonn tunge hvalen.

Den 17 meter lange spermhvalen ble fraktet på et langt vogntog da bevegelsene trolig skapte indre uro i kadaveret. Den råtnende giganten eksploderte og spredte blod, kjøttrester og innvoller ut over butikkvinduer, scootere og biler langs den travle gaten i den taiwanske havnebyen Tainan. Hvalen som ble funnet på en strand i den sørvestre delen av Taiwan, i provinsen Yunlin, 17. januar, var på vei til National Cheng Kung University for obduksjon da den eksploderte mandag. Forråtnelsesprosessen skal ha utviklet gasser som fikk giganten til å eksplodere og bli det som kanskje må kalles hvaltraktert.

Hentet fra VG Nett 29. januar 2004

Dette innlegget ble publisert i Dyr, Humor, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *