Dag 3: Bigás – Sørstraumen

Rutebeskrivelse:
E6 Bigás – Alta (35 km)
E6 Alta – Sørstraumen (124 km)
Distanse: 159 km

Nedover til Rafsbotn, så lettsyklet langs Altafjorden inn til Alta. Handlet inn brød og pålegg, og plommer og bananer hos COOP i Alta. Benyttet doen på Shell. Lettsyklet Alta – Bufjord. Is i Talvik og pølse på Statoil i Bufjord. Møtte en nordmann med samme mål. Han nevner en bro lenger fremme som kanskje blir stengt og gir en fire mil omvei. Bufjord – Baddaren først hardt oppover med masse mygg i nakken. Slår telt mens myggen spiser meg opp kl. 22 rett etter broen.

bigas-sorstraumen.png

Dette innlegget ble publisert i Nordkapp-Lindesnes 2003/2005, Sykkel. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *