Forbruket ville gått ned

(Under Dusken) Student Atle Nes innrømmer at han åpner vinduene og setter ovnen på for fullt samtidig.

Nes bor på Moholt studentby, og er klar over at han er en av «syndebukkene». Han forteller at et hyppig åpent vindu gjør at termostaten slår ut hele tida, og legger heller ikke skjul på at han ikke er særlig bevisst på strømbruken. Jeg ville blitt mer bevisst om vi fikk egen strømregning. Ovnen ville jeg nok slått av litt oftere. Det er jo den som bruker mest strøm, sier han. Nes frykter imidlertid at SiT ikke vil sette husleia ned tilstrekkelig hvis de innfører en slik ordning. Det må ikke bli en merutgift for folk med separat strømregning hvis de bruker normalt med strøm, understreker datateknikk-studenten. Han tror beboere flest på studentbyene ville blitt mer bevisste på strømbruken hvis det fikk direkte økonomiske konsekvenser for dem. Forbruket ville nok gått ned en del, avslutter studenten.

Hentet fra Under Dusken 28. januar 2002

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Privat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *