Dag 8 Fosen til Trondheim

Vi har fått fantastisk oppvartning hos både slektningene til Jostein i Namsos og slektningene til Håkon på gården Stein på Fosen. Etter en god frokost la vi omsider i vei på siste etappe retning Rørvik og fergen over til Trondheim. På en time hadde vi kjørt ned de første 25 km og ned til en bensinstasjon i Åfjord. Det ble dagens første stopp og mulighet for å proviantere litt. Håkon har hatt en fantastisk formkurve gjennom turen og idag var han virkelig i slaget. Først trodde vi at farten skyldes at han glemte røykpakken sin i Åfjord. Men selv etter at ny røyk var innkjøpt var tempoet høyt og han ankom Rørvik fergeleie som førstemann av oss. Jostein ble hentet med bil på Flakk mens Håkon og meg selv fortsatte de siste 15 km inn til Trondheim. Håkon fortsatte sågar videre en ekstra mil opp til Tiller. Har syklet ca 115 km idag og tatt en ferge. Det er deilig å være hjemme igjen og få hvilt bena litt.

Dette innlegget ble publisert i Lesund-Tjøtta-Trondheim 2008. Bokmerk permalenken.

2 svar til Dag 8 Fosen til Trondheim

  1. Dino sier:

    Velkommen hjem, Atle! Har vært morsomt å lese om turen deres! Finnes det flere bilder, og evt noen av deg?

    Håper turen har vært super!

  2. Atle sier:

    Bilder er lagt ut på fotoalbumet nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *