Dag 5 Brønnøysund til Svaberget Camping

Etter middag dessert og øl i Brønnøysund var det på tide å fortsette ferden på sykkel. De neste fem milene til fergeleiet Vennesund ble tilbakelagt på bare litt over ti timer. På veien passerte vi en elgku med kalv med bare få meter avstand. Atle og Jostein var for fokusert på syklingen så Håkon som kom bakerst så dem først. Vi ankom fergeleiet helt perfekt og kunne bare trille rett inn. Håkon gikk dermed glipp av en av sine planlagte røykepauser. Til gjengjeld var appetitten hans på båten enorm. Overfarten til Holm i Bindal kommune gikk fort og vi innså det bare var 20 km til Heilhornet hotell. Det vi ikke hadde fått med oss var at det er nedlagt. Kun 1 km videre på Svaberget fikk vi heldigvis leid oss en hytte med dusj (se bilde) og handlet litt mat og drikke. Vi har syklet ca 10 mil idag siden Tjøtta og tatt tre ferger. Nå er vi klar for litt hvile til morgendagens etappe til Namsos.

10072008324.jpg

10072008325.jpg

Dette innlegget ble publisert i Lesund-Tjøtta-Trondheim 2008. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *