Nokia Sportstracker

På tide å komme med en anbefaling av et lite mobilprogram. Dersom du eier en Nokia telefon med GPS er gratisprogrammet Nokia Sportstracker noe for deg. Programmet brukes til å holde oversikt over dine sportslige aktiviteter. Du starter med å velge aktivitet (løping, sykling, skigåing etc.) og trykker start så snart telefonen har fått inn nok GPS satelitter til å starte tracking (dvs. vent på grønt ikon). En fiffig tilleggsfunksjon er live sharing der du velger å sende sporlogg i sanntid til en webside (http://sportstracker.nokia.com/). Dette gjør at det er mulig for andre å følge med på aktiviteten i sanntid mens den foregår. Kartene på siden er laget ved hjelp av Google Maps, og det finnes også høydekurver, hastighetskurver og annen statistikk på siden. Du kan velge at sporloggen skal være privat, deles med venner eller være åpent tilgjengelig for alle.

Dette innlegget ble publisert i Data. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *