Bestemor kan rasere hyttas millionverdi

Det hender at bestemor ønsker å benytte fritidseiendommen på Sørlandet som helårsbolig. Det kan eierne tape millioner på. Kyst-kommuner er gjerne positive til at eierne flytter inn i fritidsboliger. Dette gjelder særlig boplikt-kommuner, som ønsker å øke andelen fastboende på holmer og skjær. Men bestemors innflytting kan rasere eiendommens verdi. Dersom fritidseiendommen blir tatt i bruk som helårsbolig, kan nemlig kommunen omregulere eiendommen fra fritidsbolig til helårsbolig med boplikt! Bestemor bør ikke bo i hytta mer enn 183 dager i året.

Lest på VG

Kommentar: Se opp for skumle bestemødre!

Dette innlegget ble publisert i Utklipp. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *