Junction Link Magic

Har du savnet symbolic link funksjonen fra Linux i Windows? Junction Link Magic er en slik løsning. Den lar deg lage en kobling mellom to kataloger på samme maskin. Dette betyr at du kan flytte alle data fra et sted til et annet (for eksempel Program Files til en annen disk) og late som om alt fortsatt er der du hadde det opprinnelig. En annen mulighet er å lage en Windows Share der katalogene i denne peker til forskjellige kataloger rundt på maskinen. NB! Junction points kan bare bli skapt på partisjoner formatert med NTFS 5.0 eller høyere (Win 2000/Xp/2003). Jeg lurer på om Vista har innebygget støtte for dette. Programmet anbefales ikke for nybegynnere, men kan lastes ned her om du føler deg komfortabel.

Dette innlegget ble publisert i Data. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *