Frekke naboer

I forgårs så vi plutselig at halve gjerdet bak huset var borte. Alt av busker på begge sider var fjernet og tre store parafinfat var flyttet. Restene var hivd i containeren til naboen min som holder på å flytte. Når jeg tenker på det er det egentlig ganske frekt å ta seg til rette slik uten å forhøre seg det minste. Jeg har innsett etterhvert at det å eie hus eller leilighet betyr at man virkelig må passe på. Fikk pratet med vedkommende som hadde rivd ned det gamle forfalne gjerdet. Tror han ble litt overrasket da jeg en time etter samtalen hadde satt opp et helt nytt gjerde. Vi hadde tilfeldigvis masse materialer som kunne brukes. En dame var ikke så blid da hun så jeg holdt på – hun lurte på om jeg ikke likte unger. Ungene derimot synes det ble kjempefint! Unger går nå hvor de vil og et gjerde på en halv meter burde ikke være noe problem. Det begrenser kanskje trafikken noe og markerer grensa slik at ikke alt mulig rask flyter fra naboen og over til oss. Var best å få det fort tilbake så vi ikke plutselig hadde en trampoline inne hos oss.

Dette innlegget ble publisert i Privat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *