Fotoalbumet runder 10.000

Mitt digitale fotoalbumet på nett inneholder nå over 10.000 unike bilder. De viktigste planene fremover er å få scannet alle papirbildene mine over på papir. Må også få fullført scanning av Mambo sine papirbilder. Jeg er kommet halveis i dem fra før.

I anledning av at det er blitt så mange bilder har jeg byttet albumsystem fra menalto gallery1 til gallery2. Det begynte nemlig å gå merkbart tregere, og de som har laget systemet anbefaler ikke flere bilder enn 10.000. Den største forskjellen er at alle metadata (informasjon om bildene) nå agres i en database i det nye systemet. Fotoalbumet vil dermed gå raskere og kunne skalere opp til 1 million bilder og 5000 brukere (noe som er prøvd ut). Altså det er nok en lang vei dit 🙂

Dette innlegget ble publisert i Meldinger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *