Ny grunnpakke for kabel-TV

Man må nesten mistenke at Canal Digital er ute etter å spare penger på sitt kabel-TV monopol. Tidligere var det titterne som bestemte hvilke kanaler som skulle være med i grunnpakken. Nå er det et ekspertpanel. Resultatet er blitt at gode kanaler som MTV og CNN er byttet ut med billigere og dårligere kanaler som The Voice og BBC News. Kanalen Disney channel sender dessverre med norsk tale og ligger brakk på kvelden. Filmene på Showtime er middelmådige B-filmer. Og ikke nok med det. Canal Digital tar 31 kroner for å sende ut faktura!

  • Endre Løfaldli

    Det kan vel diskuteres om BBC World er en «mye dårligere og billigere» kanal enn CNN.

  • Atle Nes

    Nei BBC News er vel kanskje ikke dårligere. Jeg skulle gjerne hatt både den og CNN. Men jeg kan likevel få lov til å mistenke at Canal Digital har fått den billig.