Serverkollaps

På søndag ble det kjørt endel oppdateringer for å tette sikkerhetshull og oppgradere installert programvare på serveren. Maskinen frøs midt under oppgraderingen og fikk seriøse vanskeligheter etter dette. Problemene skyldes antageligvis manglende eller halvinstallerte programvarekomponenter. Sidene som omfattes av påfølgende nedetid er fotoalbum, forum og annen webhosting. Redding av data fra den disken pågår nå og prosessen ser lovende ut. Alt er snart hentet ut. Ny installasjon av operativsystem og tilbakeføring av data vil bli utført så snart man er sikker på at alle ønskelige data er hentet ut fra serveren. Satser på at serveren er tilbake på føttene mot helgen. Beklager nedetiden.

Dette innlegget ble publisert i Meldinger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *