Ormehull i Tønsberg

tunnel.gif

For to dager siden la vegvesenet fram sin foreløpige plan for ny tunnel under Byfjorden mellom Tønsberg og Nøtterøy. Forslaget må vel egentlig bare karakteriseres som en forsinket og dårlig aprilspøk. Vil man virkelig byen så ille at man ønsker seg et bratt ormehull fra Kjelle til Teie? Av alle løsningene som vegvesenet har kommet med er dette det mest idiotiske å bruke enda en milliard på. Det er jo faktisk våre penger som går til spille på disse veiprosjektene. Sammenligner man med større byer i Norge har ikke Tønsberg et trafikkproblem som gjør at det er verdt å innskrenke innbyggernes bevegelsesfrihet med disse hersens bommene. Tunnelen beskrevet vil bety en heving av både beløp per passering og innkrevingsperiode. Jeg oppfordrer alle til å stemme nei til videre veiprosjekter finansiert usympatisk ved bompengeinnkreving.

Dette innlegget ble publisert i Bil. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ormehull i Tønsberg

  1. Dino sier:

    Hmm.. Er hellingsgraden på 5 og 6 prosent litt karikert på den illustrasjonen? Når begynte Håvard forresten å blogge på atlenes.com? 😛

    Snakes!

  2. Atle sier:

    En hellingsgrad på 5-6 prosent er ganske mye. Såvidt jeg husker er det det man ser på enkelte varselsskilt på vestlandet om jeg ikke husker helt feil. Jeg gleder meg villt til bomringen i Trondheim forsvinner 31. desember. Den påvirker meg mer enn den i Tønsberg akkuratt nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *