Ripping av streaming video

Har testet ut ripping av programmer fra NRK sine websider. Det fungerer utmerket. Med bittelitt detektivarbeide er det mulig å finne ut adressen til videofilene på serveren mms://straumod.nrk.no/. Adressen mates så enkelt inn i SDP Recorder og filene lagres til harddisk. En alternativ mulighet er å fange datapakkene som kommer inn til maskinen. Da kan man benytte f.eks. et program som heter WM Recorder.

  • Ronny

    Hei
    Jeg driver og sliter med dette. Har f.eks. klart å finne fram til adresser av typen «asxmac.aspx?param=A885BDDDA osv», men jeg vet ikke helt om disse fungerer, evt i hvilket program, hva som skal stå foran etc (har prøvd Hidownload med mms://straumod.nrk.no/ foran). Har du noen tips kan du jo evt. sende de på mail.

  • Ronny

    Glem det.
    Jeg klarte det ved hjelp av URLsnooper og HiDownload.