Dag 3 Kort stopp i Rørvik

Etter bloginnlegget igår ble det bare mindre og mindre vind utover ettermiddagen og kvelden. Fikk først noen lange havdønninger og senere helt speilblankt hav. Vi hadde sol til klokken 1130 og den var oppe igjen kun noen timer senere. Hadde gruet oss til å passere Foldafjorden men det gikk veldig greit – var heldige. Eneste spennende som skjedde i løpet av natta var at vi så flere spekkhuggere langs båten. Vi har fått sovet litt på skift i løpet av natta. Nå har vi fyllt diesel, handlet litt mer mat og gått på ordentlig toalett i Rørvik. Tisse over ripa kan være risikabelt når man lener seg over rekka og det kommer en stor bølge. Vi regner med at vi har ca 15 timer igjen til Tjøtta nå. Da er vi kanskje framme inatt om vi holder samme tempo videre.

08072008312.jpg