Ikke lett å lese av strømmåleren

tigertiger.jpg

Det er nå over fem uker siden bygningen til utestedet Tiger Tiger i Tønsberg gikk opp i flammer, og skapte stor medieblest. Blant annet ble Nedre Langgate stengt for trafikk i flere dager. Rivningsarbeider Geir Gravli i firmaet AS Vecom var i forrige uke i full aksjon med gravemaskinen for å rydde tomta, da en mann kom bort, og fortalte han var fra Skagerak Energi. Ifølge Gravli virket energiselskapets mann noe overrasket. Han skal deretter ha spurt hvor strømmåleren befant seg. Han sa han skulle lese den av, og spurte om jeg hadde sett noen ledninger, forteller Gravli. Først reagerte jeg ikke. Skjønte ikke helt hva han mente. Her er det jo bare ruiner og murstein igjen, og noen ledninger har ikke jeg sett spor av. Eiendommen brant jo ned 13. mars. Deretter gikk mannen bort og kikket på restene, ristet på hodet, og satte seg i bilen og forsvant.

Lest på Tønsbergs Blad

Dette innlegget ble publisert i Utklipp. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *