Ramaskrik om vær

icebear.jpgNå begynner jeg å bli mektig lei at mediene alltid skriker ut hver gang det er antydning til at det kan bli litt spennende vær. Igår meldte flere aviser med store overskrifter at Trøndelag vil få 60 cm snø i natt og imorgen. Fakta er at det ikke har snødd et gram. Jeg synes faktisk at de bør passe seg for å hause opp værsituasjonen. Det er faktisk personer som lar sine beslutninger styres av slike utsagn. Ikke meg heldigvis, for jeg tror ikke lenger på værspådommene. Men dessverre går det utover også oss indirekte. I fjor var det samme leksa. Avisene skrev at imorgen blir det storm og uvær og helt forferdelig. Jeg skulle tilfeldigvis til Oslo nettopp denne dagen, og en jeg kjenner hadde tenkt å sitte på. Det ble det ikke noe av, fordi foreldrene hadde sett på TV2! Stakkaren som skulle få en rask og behagelig tur nedover ble kommandert til å ta tog. For sakens skyld kan jeg opplyse om at det ikke var annet enn overskyet neste dag.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *