Uventet middag på Druen

wideroefly.jpg

Idag har jeg spist deilig middag på Druen sammen med naboen min. Det var kjempekoselig. Hun heter Fridhild (28) og bor i etasjen under meg sammen med sønnen Sebastian (8). Morgen startet nok temmelig stressende for dem. Sebastian skulle reise med fly til besteforeldrene sine i Sandnessjøen og en varsellampe hadde begynt å blinke på instrumentpanelet i bilen da de hadde begynt å kjøre mot flyplassen. Så slik hadde det seg at jeg fikk telefon tidlig på morgenen om jeg kunne kjøre dem til flyplassen. Litt morgengroggy, men det gjorde jeg selvfølgelig gjerne – bare ring meg hvis det er noe! Dessuten er jeg både veldig glad å i å kjøre bil og er oppdratt av to snille foreldre som alltid har hentet og kjørt sønnene sine hvorsomhelst og nårsomhelst. Dermed endret også dagens planer seg for meg. Skulle egentlig filme skihoppere i Granåsen idag sammen med veiledern min Jan, men sånn ble det altså ikke. Sebastian kom seg heldigvis vel avgårde med Widerøe-flyet og jeg hørte etterpå at han hadde brukt opp alle pengene han hadde fått med av mamman til godis på flyet – så han hadde nok en god tur. Som takk ble jeg spandert fiskemiddag på en av byens fineste restauranter hvor Fridhild jobber. At det atpåtil er en trivelig og søt jente som man får spise middag med gjør det jo bare enda hyggeligere. Takk for en fin dag Fridhild.