Mohammed-tegninger

islam.jpgDet begynner å ta litt av for enkelte synes jeg. I utgangspunktet synes jeg at man skal ha respekt for andres religiøse overbevisning selv om den kan virke sær for oss. Så man kan vel si at Jyllands-posten kunne tenkt seg litt om. Men for fundamentalister å demonstrere poenget sitt med å brenne ned andre lands ambassader er absolutt langt over streken for å vise sin motstand. Det må da være mye verre å sette menneskeliv på spill. Hvis du er interessert i å se disse «forferdelige» tegningene som har laget så mye oppstyr kan du sjekke denne siden. Det er foreløpig få som har snakket om internett i denne konflikten. Et enkelt Google-søk gir oss flere nettsteder som har som spesialitet å håne muslimer og Islam. Både disse og andre sider inneholder Muhammed-bilder av en helt annen og langt grovere karakter enn det vi ble presentert for i Danmark og Norge, og etter hvert også i andre lands aviser. De som vil ha vekk alle avbildninger og ondsinnede karikaturtegninger av profeten Muhammed, må nok dessverre trekke ut Internett-pluggen.